SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Általános információk


Jelen feltételek a Mobili Italiani Kft., valamint a "Hol kapható?" menüpont alatt található partnerei (együtt: Értékesítők), illetve a terméket megvásároló (szolgáltatást igénybe vevő) Ügyfél jogait és kötelezettségeit tartalmazza. A feltételek minden olyan jogügyletre vonatkoznak, melyek az Értékesítők bármelyike és az Ügyfél között köttetnek a www.italiabutor.hu weboldalon keresztül - függetlenül annak teljesítési helyétől.

Szállítási és fizetési feltételek


A feltételek hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.italiabutor.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) található elektronikus áruházon keresztül történik. A weboldalon történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény ("Elkertv.") szabályozza. A weboldalnon keresztül történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a későbbiekben részletezett feltételek szerint.

A megrendelés leadását követően a szerződés, annak teljesítéséig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetőség. Az Értékesítők és az Ügyfél között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül.

Ügyfélszolgálat: Mobili Italiani Kft.
Ügyfélszolgálati iroda helye: 1222 Budapest, Pannónia utca 31.
Az ügyfélszolgálat címén személyes ügyfélfogadásra nincs lehetőség. Az Ügyfél kizárólag emailben vagy telefonon tudja felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
Telefonos ügyfélszolgálat hívható: hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között, szombaton 10 és 14 óra között.
Telefon: +36 20 350 3818
Internet cím: www.italiabutor.hu
E-mail: info@italiabutor.hu

Az Értékesítőket az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

Megrendelés


A vásárolandó termékek lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat a konkrét árucikk információs oldaláról lehet megismerni azzal a kitétellel, hogy az áru részletes tényleges tulajdonságait a termékhez mellékelésre kerülő használati utasítás tartalmazza. Ha a vásárlás előtt az áruval kapcsolatban kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Az általunk forgalmazott termék használati utasítását az áruhoz mellékeljük. Ha véletlenül nem kapná kézhez az áruval együtt a kötelező használati utasítást, azt azonnal - mielőtt az árut használatba veszi - jelezze vevőszolgálatunknál, pótoljuk. Amennyiben weboldalunkon található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a weboldalon közölteknél több információra van szüksége, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett összeg (akciók, promóciók esetén pedig az "Új ár" megnevezés mellett található összeg), amely ha nincs külön jelölve, az általános forgalmi adót már tartalmazza. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét, valamint a bútor összeszerelésének költségét. Az Értékesítők esetenként egyedi árazással eltérhetnek a weboldalon feltüntetett, az előbbiekben meghatározott ártól, ezért az árak minden esetben tájékoztató jellegűek. A termék tényleges árát a megrendelés során minden esetben jelezzük.

A weboldalon található termékek körét az Értékesítők egyoldalúan módosíthatják. Amennyiben a weboldalon az Értékesítők minden gondossága ellenére hibás ár kerül a weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő árra, akkor az Értékesítők nem kötelesek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatják a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

Az Ügyfél a kiválasztott termékeket az egyes termékekre kattintást ("Tovább" gomb) követően megjelenő, a termék részletes adatait ismertető oldalon található „Megrendelés” gomb használatával rendelheti meg. A Megrendelés oldalon először a kívánt Értékesítő partner kiválasztása szükséges, mely praktikusan a szállítási helyhez legközelebb eső vállalkozás. A partner kiválasztását követően a megrendeléshez fűződő összes adat - a megrendelés leadásakor - az adott partnerhez kerül továbbításra. A megrendelés sikeres elküldéséhez minden a Megrendelés oldalon található adat precíz megadása kötelező. A Megrendelés elküldését követően az adott Értékesítő partner elektronikus levélben válaszol az Ügyfélnek, illetve adat pontosítás szükségessége esetén telefonon is felveheti a kapcsolatot az Ügyféllel.

A megrendelés feladására, az ajánlat elküldésére „Megrendelés elküldése” feliratra kattintást követően kerül sor. A rendelés leadása tehát a „Megrendelés elküldése” gombra kattintással történik, ami az Ügyfél részére fizetési kötelezettséget keletkeztet.

A megrendelést követően érkező, azt visszaigazoló elektronikus levél végleges megrendelésnek számít, és az Ügyfél részére fizetési kötelezettséget keletkeztet.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

Szállítási módok, minőség, reklamáció

Az akciós termékek kifogyhatnak a raktárból és ezért előfordulhat, hogy várni kell a beérkezésig vagy némely kifutó termék esetében végleg elfogyhat. Az árajánlatunk 3 munkanapig érvényes utána egyeztetni kell az esetleges árváltozásról. Megrendelés történhet EMailben, ez  a válasz EMailt követően lesz érvényes. Az EMailt a kiválasztott áruház EMail címére kell elküldeni. Megrendelés csak a kikötött előleg befizetése után aktualizálódik. Import bútor esetén a Megrendelés nem mondható vissza ! A gyárak a termékekre minimális módosításra való jogot kötnek ki, mely nem képezheti reklamáció alapját. A kiválasztott és megrendelt termékeket a megrendelését követő visszajelzésünk után egyeztetett időpontban veheti át. Fizetés a bútorboltban lehetséges vagy átvételkor készpénzben, de ezt az adott bútorbolttal egyeztetni kell - ÁFA-s számla ellenében vagy Banki átutalással. Az áruházak az áru tulajdonjogát a teljes vételár kifizetéséig fenntartják, ami azt jelenti, hogy a vásárló addig nem rendelkezhet a termékkel.
Sok helyen hirdetjük a bútorokat. Csak a "www.italiabutor.hu" oldalon megadott árak az aktuálisak és érvényesek ! Honlapunkon csak új, I. osztályú áru értékesítésével foglakozunk. A gyártók a változtatás jogát fenntartják - ezért nem fogadunk el reklamációt, ha a bútor kis mértékben eltér a bemutatott képtől. Pácolt fa- vagy furnérozott bútor esetén a színeltérések lehetnek - a kisebb fafelületi problémák jelentéktelen hibának számítanak - ez a természetes fa bútor velejárója. A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik. Ennek összegét a kiválasztott bútorbolttal kell egyeztetni.
A termékek személyes átvétele esetén a bútor sértetlenségét ellenőrizni kell, mert a szállításból vagy a hozzá nem értő összeszerelésből adódó hibákért a bútorboltok nem vállalnak felelősséget.
Javasoljuk, hogy kérje a bútor összeszerelését !

Nyitvatartás: minden áruház oldalán megtalálható.

Amennyiben az áru ellenértékét nem tudja kifizeti ki, az árut visszaszállítjuk és leraktározzuk - amíg Ön nem rendezi tartozását. Az ezzel kapcsolatos költségek Önt terhelik.


Kérjük Őrizze meg a számlát ! A bútorokra 1 év garanciát adunk !


Vitás esetben a megyei Békéltető Testülethez fordulhat jogorvoslatért.


Miglior Mobili Italiani

Minőségi olasz bútor

Klasszikus és modern hálószobák, ágyak és étkezők

Facebook